Δημήτρης Σαμαρτζής / Πέτρος Φιλιππίδης: Ποιος πήγε στο πρώτο επισκεπτήριο για : Πέθανε ξαφνικά ο τραγουδιστής, δημήτρης σαμαρτζής σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής #dimitrios samartzis πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από . Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής. Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η είδηση . Ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής πέθανε σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο δημήρτζης σαμαρτζής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικόφιλο κοινό της αθήνας, μέσα από τις εμφανίσεις του στο μουσικοποιητικό καφενείο, .

Ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής πέθανε σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ταμπούρη Î'ασιλική, "Î'ΝÎ'ΦΟΡÎ' ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΟΥ" στο
Ταμπούρη Î'ασιλική, "Î'ΝÎ'ΦΟΡÎ' ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΟΥ" στο from sites.google.com
Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου. Ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής #dimitrios samartzis πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από . Ο δημήρτζης σαμαρτζής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικόφιλο κοινό της αθήνας, μέσα από τις εμφανίσεις του στο μουσικοποιητικό καφενείο, . Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η είδηση . Τη θλιβερή είδιηση ανακοίνωσε σε ανάρτησή της η στιχουργός μαρία . Ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής πέθανε σε ηλικία μόλις 38 ετών. Πέθανε ξαφνικά ο τραγουδιστής, δημήτρης σαμαρτζής σε ηλικία μόλις 38 ετών. «ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από ανακοπή.

Ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής #dimitrios samartzis πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από ανακοπή.

Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου. Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η είδηση . «ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από ανακοπή. Πέθανε την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής όπως γνωστοποίησε η βραβευμένη ποιήτρια και . Τη θλιβερή είδιηση ανακοίνωσε σε ανάρτησή της η στιχουργός μαρία . Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής. Ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής πέθανε σε ηλικία μόλις 38 ετών. Πέθανε ξαφνικά ο τραγουδιστής, δημήτρης σαμαρτζής σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής #dimitrios samartzis πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από ανακοπή. Ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής #dimitrios samartzis πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από . Ο δημήρτζης σαμαρτζής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικόφιλο κοινό της αθήνας, μέσα από τις εμφανίσεις του στο μουσικοποιητικό καφενείο, .

Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου. Ο δημήρτζης σαμαρτζής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικόφιλο κοινό της αθήνας, μέσα από τις εμφανίσεις του στο μουσικοποιητικό καφενείο, . Πέθανε την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής όπως γνωστοποίησε η βραβευμένη ποιήτρια και . Ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής #dimitrios samartzis πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από . Πέθανε ξαφνικά ο τραγουδιστής, δημήτρης σαμαρτζής σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Τη θλιβερή είδιηση ανακοίνωσε σε ανάρτησή της η στιχουργός μαρία . Λιτός εορτασμός με κατάθεση στεφάνων και στην Ποταμούλα
Λιτός εορτασμός με κατάθεση στεφάνων και στην Ποταμούλα from www.agriniopress.gr
Ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής πέθανε σε ηλικία μόλις 38 ετών. Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η είδηση . Ο δημήρτζης σαμαρτζής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικόφιλο κοινό της αθήνας, μέσα από τις εμφανίσεις του στο μουσικοποιητικό καφενείο, . Ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής #dimitrios samartzis πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από ανακοπή. Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου. Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής. Πέθανε την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής όπως γνωστοποίησε η βραβευμένη ποιήτρια και . Ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής #dimitrios samartzis πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από .

Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής.

«ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από ανακοπή. Ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής #dimitrios samartzis πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από . Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου. Ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής #dimitrios samartzis πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από ανακοπή. Πέθανε ξαφνικά ο τραγουδιστής, δημήτρης σαμαρτζής σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής πέθανε σε ηλικία μόλις 38 ετών. Πέθανε την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής όπως γνωστοποίησε η βραβευμένη ποιήτρια και . Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η είδηση . Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής. Τη θλιβερή είδιηση ανακοίνωσε σε ανάρτησή της η στιχουργός μαρία . Ο δημήρτζης σαμαρτζής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικόφιλο κοινό της αθήνας, μέσα από τις εμφανίσεις του στο μουσικοποιητικό καφενείο, .

Πέθανε ξαφνικά ο τραγουδιστής, δημήτρης σαμαρτζής σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής πέθανε σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής #dimitrios samartzis πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από ανακοπή. Ο δημήρτζης σαμαρτζής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικόφιλο κοινό της αθήνας, μέσα από τις εμφανίσεις του στο μουσικοποιητικό καφενείο, . Πέθανε την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής όπως γνωστοποίησε η βραβευμένη ποιήτρια και .

Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου. Η τελευταία εκδήλωση του Λυκουρέντζου στην Τρίπολη (photos
Η τελευταία εκδήλωση του Λυκουρέντζου στην Τρίπολη (photos from www.arcadiaportal.gr
Τη θλιβερή είδιηση ανακοίνωσε σε ανάρτησή της η στιχουργός μαρία . Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η είδηση . Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου. Πέθανε την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής όπως γνωστοποίησε η βραβευμένη ποιήτρια και . Πέθανε ξαφνικά ο τραγουδιστής, δημήτρης σαμαρτζής σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο δημήρτζης σαμαρτζής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικόφιλο κοινό της αθήνας, μέσα από τις εμφανίσεις του στο μουσικοποιητικό καφενείο, . Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής. Ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής πέθανε σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής #dimitrios samartzis πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από ανακοπή.

Ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής πέθανε σε ηλικία μόλις 38 ετών. Πέθανε την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής όπως γνωστοποίησε η βραβευμένη ποιήτρια και . Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου. Ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής #dimitrios samartzis πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από . «ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από ανακοπή. Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής. Ο δημήρτζης σαμαρτζής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικόφιλο κοινό της αθήνας, μέσα από τις εμφανίσεις του στο μουσικοποιητικό καφενείο, . Τη θλιβερή είδιηση ανακοίνωσε σε ανάρτησή της η στιχουργός μαρία . Πέθανε ξαφνικά ο τραγουδιστής, δημήτρης σαμαρτζής σε ηλικία μόλις 38 ετών. Ο γλυκόλαλος δημήτρης σαμαρτζής #dimitrios samartzis πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του θεού και των αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από ανακοπή. Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η είδηση .

Δημήτρης Σαμαρτζής / Πέτρος Φιλιππίδης: Ποιος πήγε στο πρώτο επισκεπτήριο για : Πέθανε ξαφνικά ο τραγουδιστής, δημήτρης σαμαρτζής σε ηλικία μόλις 38 ετών.. Ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής πέθανε σε ηλικία μόλις 38 ετών. Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς ο τραγουδιστής δημήτρης σαμαρτζής. Ο δημήρτζης σαμαρτζής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικόφιλο κοινό της αθήνας, μέσα από τις εμφανίσεις του στο μουσικοποιητικό καφενείο, . Έφυγε από τη ζωή την παρασκευή 1 οκτωβρίου. Πέθανε ξαφνικά ο τραγουδιστής, δημήτρης σαμαρτζής σε ηλικία μόλις 38 ετών.